Een beoordeling van loopbaan coaching amsterdam

Lotte is vriendelijk en heeft vlug inzicht in je persoonlijke (je relaties en gedrag) en werksituatie. Ze weet je op een goede manier een spiegel voor te houden en om je diepste drijfveren aan de oppervlakte te krijgen.

nl kan zijn dat je op deze plaats een mogelijkheid hebt teneinde een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen betreffende onze loopbaancoach in Amsterdam. Met ons professionele en praktijkgerichte aanpak halen wij tezamen het maximale uit je carrière.

PayrollAlle leden betreffende het team met een afdeling Business Support hebben ons vaktechnische opleiding en werken al geruime tijd in een uitzendbranche. Diverse omvangrijke en korte ondernemers leveren alang jaren tot volle tevredenheid hun payroll-administratie bij voor Projob.

Sara heeft mijzelf gedurende het coachingstraject enkele keren positief verrast. Ook niet slechts is ze een goede sparringpartner, doch je merkt met alles dat ze een strijdbaarheid in jouw aanwakkert. Daarnaast zegt ze wat ze verwacht, bezit ze heel wat ervaring op allerlei gebieden en beseft ze het verder goed te benutten. Ze gaat vol overgave aan een slag teneinde jouw wederom aan het werk te opweg helpen. Dit gebeurt overwegend in een vorm aangaande zelfreflectie, sturing en motivatie.

Dit loopbaanprogramma ‘Werken betreffende plezier’ bezit maar één doel: dat jij gaat doen of blijft doen wat voor jouw past. Past voor je kracht, voor jouw talent, voor jouw drijfveren, voor jouw hart, voor jouw leven.

Een vraagstelling die je vooraf had kan zijn niet enkel beantwoord daar is zoveel meer vanwege mijzelf persoonlijk uitgekomen. Voor mijzelf was ze een absolute rustfactor.

Het kan zijn regelmatig confronterend, doch juist hiermee mag jouw alweer bovendien uitkijken tot oplossingen. Ook bestaan een opdrachten die ze elke afspraak geeft tevens verhelderend en opweg helpen bij het maken aangaande keuzes.

In ons oriënterend gesprek in mijn praktijk in Amsterdam-west doorspreken wij jouw belangstelling en al die mogelijkheden

Wil je werken met jouw geluk of zit jouw met onderstaande vragen? Vervolgens mag Dit Ontwikkeling Atelier jouw bovendien opweg helpen betreffende life coaching:

Mijn titel is Cynthia Dassen en ik ben specialistisch in dit begeleiden aangaande personen welke momenteel zitten in hun 25crises (ofwel dertigers dilemma bijvoorbeeld het dit wordt ook wel is genoemd) en jonge more info ex topsport atleten die teneinde wat voor een een aanleiding dan ook hun beroep als topsporter ook niet meer uitoefenen.

Heb jouw handige vragen over dit Coaching wegens Mijzelf platform ofwel verlangen is jouw meer informatie? Neem dan contact met ons op via het algemene track en sms ofwel email Coaching wegens Mijzelf:

bekijk meer

Een gesprekken met Lotte zijn enorm prettig. Zonder oordeel laat ze je kakelen en geeft jouw nieuwe juiste inzichten zodat jouw anders naar dingen leert gluren. Als vrouw voelde je me heel via haar begrepen.

Je zou een ieder teneinde mijzelf heen (en daarbuiten) aanraden teneinde eens een keer met Lotte te kletsen, gun dit jezelf aangezien je raakt dit waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *